Zelfreflectie feedforward

Ervaring feedforward sessie

Deze ervaring begon allemaal bij het voorbereiden van de feedforward sessie over mijn eerste project. Ik had mij goed voorbereid en alle vragen uitgebreid beantwoordt. Ik keek er naar omdat ik hoogstwaarschijnlijk na dit moment een betere visie over de opdracht zou krijgen. Het verbaasde mij dat ik zo’n project zou kunnen realiseren na 1 jaar MCT te volgen. Ik had wel wat stress omdat uw project op dit moment ook kon afgekeurd worden.

om 16u45 mocht ik samen met mijn sparringspartner Wouter op gesprek bij Stijn Walcarius en Henk Bostyn. Het duurde eventjes tot we mochten langskomen. Uiteindelijk was het onze beurt en mochten we elk ons project voorstellen. Wouter zijn project “een slimme boekentas” werd voorgesteld en direct goedgekeurd door de docenten. 

Hierna was het mijn beurt. Ik probeerde tot in het detail te verwoorden hoe ik mijn project zou realiseren. Ik had ook nog enkele vragen met welk soort hout ik bv. zou werken enz. Toen ik zeer geconcentreerd naar de antwoorden op mijn vragen aan het luisteren was vergat ik dingen te noteren. Na het gesprek viel mij dit in en probeerde ik nog de meest belangrijke dingen in een word file te noteren. 

Ik vond het jammer dat ik niet tijdens het gesprek zelf notities heb genomen omdat er veel essentiële informatie werd verteld. Gelukkig heb ik alles erna nog kunnen noteren zodat ik wist hoe ik mijn project zo efficiënt mogelijk kan realiseren. 

Wat ik hieruit heb geleerd en zeker ga onthouden is om tijdens belangrijke gesprekken notities te nemen. Dit kan ook belangrijk zijn voor later in vergaderingen,.. Zodat ik nog specifiek nog kan herinneren wat de oplossingen waren voor mijn vragen.

Foto: notities. Overgenomen van abordvik. (2019). (https://pixabay.com/nl/photos/notities-pen-schrijf-blad-711969). CC0 2019, abordvik.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *