Zelfreflectie Project I

Deze keer zal ik het hebben over hoe ik mijn projectweken heb aangepakt.

The Challenge

De bedoeling van het project was om zelf een bestaand iets te “automatiseren”.  Dit moest je doen aan de hand van het bouwen van een prototype. Mijn keuze was direct gemaakt: een automatische cornflakes dispenser.

Hoe heb ik dit aangepakt?

Wat ik vooral goed heb aangepakt in dit project is door een vroegtijdig aan te beginnen. Ik heb vooraf een groot deel van mijn behuizing gemaakt zodat ik zeker genoeg tijd zou hebben tijdens de projectweken.

Wat ik ook heb gedaan is vooraf veel researchwerk gedaan om te kijken welke technieken , welke soort componenten  er noodzakelijk zijn in dit prototype.

De toekomst

Ik vind dat mijn prototype geslaagd is. Alleen had ik de behuizing wat anders moeten aanpakken, maar dat zijn werkpunten voor in de toekomst. Ik heb het gevoel dat ik de laatste weken alles heb gegeven om dit project te kunnen voorstellen.

In de toekomst zal ik nog altijd proberen vooraf wat research werk te doen. Wat misschien het allerbelangrijkste is, is het vroegtijdig beginnen met uw ideeën uit te werken. Dat heb ik vooral gemerkt tijdens deze weken. Ik ben blij dat ik deze opdracht heb kunnen voltooien.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *